Boksnakk

Lesemål for 2017

1_aojfv58_s-chuttersnap

 • Lese minst 70 bøker totalt.
 • Fullføre Leseutfordringen.
 • Lese minst én bok fra hver verdensdel.
 • Lese minst 3 novellesamlinger.
 • Lese minst 3 diktsamlinger.
 • Lese minst 5 klassikere.

I 2017 vil jeg lese så mye og så variert som mulig. Jeg håper på å få lest bøker skrevet av forfattere fra mange forskjellige land og med mye forskjellig tematikk og innhold. I tillegg vil jeg lese litt mer fra sjangere jeg har en tendens til å glemme litt bort midt oppi alle samtidsromanene, nemlig noveller, poesi og klassikere. På slutten av året håper jeg å ha lest minst 70 bøker totalt.

Hva er dine lesemål for 2017?

4 Comments

 • Reply

  Arnfinn

  januar 4, 2017

  Bare 70? Pingle!

 • Reply

  Det var gode lesemål. Jeg har vel mest mål som går direkte på bloggingen, og bli en mer sosial bokblogger igjen. Flinkere til å kommentere hos andre, og ikke bare sniklese. Jeg har et lite håp om å rekke 80 bøker, men vi får se hvordan det går. Kanskje er det totalt uoppnåelig 🙂

  • Reply

   overtenking

   januar 5, 2017

   Det er også gode mål å ha! 🙂 Håper du klarer 80, lykke til! 🙂

Legg igjen en kommentar