Bloggutfordring, Lister

5 inspirasjonskilder

The 1975. Dette bandet er magisk. Tekstene deres, måten de fremfører dem på, inderligheten og behovet for å SKAPE. Jeg har en enorm respekt for det de gjør og er så utrolig spent på hva de kommer til å få til i fremtiden. De inspirerer meg veldig, hver dag.

skjermbilde-2017-02-23-kl-19-46-49

Matt Haig og twitteren hans. Matt skriver ikke bare gode bøker, han skriver også mye smart om det å skrive. Når jeg prøver å skrive, men mangler motivasjon og inspirasjon, kikker jeg ofte innom twitteren hans. Det er så godt å få bekreftelse på at JA, det er vanskelig å skrive, men vi må gjøre det likevel.

skjermbilde-2017-02-24-kl-13-56-29

Pinterest. Her samler jeg visuell inspirasjon, alt fra ansikter jeg bruker som grunnlag til karakterene i historiene mine til landskap eller interiør og mote. Jeg lager også egne moodboards som inspirerer spesifikt til hvert av skriveprosjektene mine, men de er foreløpig private.

p1120266

Litteratur. Alt jeg leser inspirerer meg. Både de dårlige og de gode bøkene. Alt som er skrevet, alt som er tenkt.

p1090980

Å reise. Å oppleve nye steder. Mennesker, kultur, natur, mat, musikk. Verden er inspirerende i seg selv og det er alltid noe nytt man kan oppleve. Jeg er alltid litt ekstra inspirert når jeg kommer hjem fra en ny opplevelse.

Hva inspirerer deg?


Jeg er med i en utfordring der vi som er med skriver om et bestemt tema hver uke. Denne ukens tema er «noe som inspirerer meg». De andre som er med på utfordringen er:

Marie • Caroline •  RenateLisa  • Tine Katrine • Karen Anna

One Comments

  • Reply

    Luisa - La Mar

    mars 2, 2017

    Dette liker jeg. Jeg opplever selv at følelser inspirerer meg aller mest, så følger andre mennesker, musikk, litteratur og opplevelser.

Legg igjen en kommentar