Lister

Akkurat nå

P1130984

Tenker jeg på:
– At jeg egentlig burde skrive jobbsøknader, ikke blogginnlegg.
– Pensumhaugen jeg har ignorert lenge og kommer til å fortsette å ignorere.
– Romanen jeg skriver på.
– At jeg er heldig som har det så bra som jeg har det akkurat nå.

Ser jeg på:
Egentlig ikke noe spesielt, men litt Modern Family og litt Grey’s Anatomy. Har lyst til å se 13 Reasons Why, Riverdale og den nye sesongen av Love, men det er litt ork å begynne på en ny serie akkurat nå. Jeg vil nemlig mye heller lese.

Leser jeg:
Senteret av Victoria Durnak, Ein gong var dei ulvar av Therese Tungen og Harry Potter and the Goblet of Fire av J. K. Rowling.

Har jeg på meg:
Joggebukse og t-skjorte.

Hører jeg på:
Vårlista mi på Spotify. Den vokser litt for hver dag som går. (Kom gjerne med noen gode vårmusikkforslag!)

Spiser jeg:
Knekkebrød med gulost. Også smugspiser jeg litt påskesjokolade.

Ønsker jeg meg:
Ordentlig ro i kroppen. Jeg sliter med å konsentrere meg om én ting av gangen, gjør heller mange ting samtidig og det blir bare rot.

Ser jeg frem til:
Sommer, varmt vær og å kanskje reise til noen nye steder.

Liste funnet her.

No Comment

 • Reply

  skoboksen

  april 3, 2017

  Når du evt. føler for å ta tak i jobbsøknadene: Anbefaler deg å ta en tur innom Karrieresenteret i Oslo hvis du har mulighet. Mye god hjelp å få! Kjenner meg igjen i det å være glad og rastløs og rotete – heldigvis blir jeg bare bedre og bedre på å være produktiv samtidig som jeg er glad. Jeg vil bare se serier – finner ikke ro til å lese bøker (men jobber med saken).

  • Reply

   overtenking

   april 3, 2017

   Jeg kommer nok til å ta turen innom der etter hvert, ja 🙂

 • Reply

  Caroline

  april 3, 2017

  Håper du får ro i kroppen snart!

 • Reply

  Øyvind

  april 3, 2017

  13 Reasons Why virker veldig interessant, har lyst å se den selv

 • Reply

  Milla

  april 3, 2017

  Åh. Håpe du får ro i deg snart. Har litt lyst te å se 13 reasons why sjøl, kanskje eg ska gjør det? 😉

  • Reply

   overtenking

   april 3, 2017

   Takk, Milla <3 Det synes jeg du skal gjøre 🙂 Jeg kommer nok til å begynne å se den snart jeg også 🙂

 • Reply

  Ida

  april 3, 2017

  Så spennende med roman! Hvilket forlag skriver du på?

  • Reply

   overtenking

   april 3, 2017

   Jeg må nok skrive den ferdig før et forlag eventuelt er interessert i å gi den ut 😉

 • Reply

  Karoline

  april 4, 2017

  Fint innlegg, tror kanskje jeg låner denne lista hvis det er greit. Anbefaler «A quiet kind of thunder» som jeg leser for øyeblikket, det er en veldig fin ungdomsbok 🙂 Lykke til med skriving på både jobbsøknader (driver med det selv uten mye hell) og romanen!

  • Reply

   overtenking

   april 5, 2017

   Takk! Lån i vei 🙂 Jeg skal sjekke ut den boka 🙂 Lykke til med jobbsøkingen til deg også, håper du får napp snart!

Legg igjen en kommentar