Boksnakk, Hverdag

Verdens bokdag

IMG_1690IMG_1713

Hva leser dere i dag? Jeg leser Lukta av våt jord om natta av Maria B. Bokneberg.

No Comment

 • Reply

  ToyniEricaIversen

  april 23, 2017

  Ååå den boka er så fin! Kos deg med den 😀 Her blir det nok til å lese fag i dag, da det ikke er så lenge til eksamenene starter 🙂 c

 • Reply

  Victoria

  april 23, 2017

  Jeg leser Tusen etasjer høyt av Katharine McGee og Photoshop tutorials hehe. God søndag! 🙂

 • Reply

  Thea

  april 23, 2017

  Takk for at du minte meg på Lukta av våt jord om natta av Maria B. Bokneberg! Jeg har den på leselista mi, men har ikke kommet så langt ennå. Jeg leser James Franco spytter når han snakker av Erik Eikehaug (som må være en av årets mest fengende boktitler) og Alice A4 av Inger Bråtveit (som en del av #Leseutfordring2017).

Legg igjen en kommentar