Boksnakk

Bøkene jeg leste i desember

Bøkene jeg leste i desember

Desember ble det jeg vil definere som en middels god lesemåned. Jeg leste en del, men ikke like mye som tidligere dette året. Jeg kjente rett og slett litt på det at jeg trengte litt lesepause, spesielt på de mest hektiske dagene før jul. Likevel er jeg godt fornøyd med de jeg har lest. Bøkene jeg leste i desember var generelt ganske ok og jeg er spesielt fornøyd med at jeg klarte å ta meg god tid og kose meg med det jeg leste.

Jeg leste:

Boka jeg likte best:
Selv om jeg ikke likte A Little Life av Hanya Yanagihara så kjempegodt, var det nok den boka som gjorde mest inntrykk på meg denne måneden. Likevel må jeg nok si at Bønn for Tsjernobyl av Svetlana Aleksijevitsj var den beste boka jeg leste.

Boka jeg likte minst:
Jeg likte dessverre ikke Sola er også en stjerne av Nicola Yoon spesielt godt. Den hadde et fint utgangspunkt, men ødela det med en klissete og teit kjærlighetshistorie. Jeg synes ikke den var troverdig nok.

Månedens sitat:

Wasn’t friendship its own miracle, the finding of another person who made the entire lonely world seem somehow less lonely?
-Hanya Yanagihara, A Little Life

Månedens tall:
Kvinnelige forfattere: 
3 | Mannlige forfattere: 3 | Antall sider: 2001 | Bøker lest i 2017: 105

Mål for neste måned:
Januar er første måneden i et nytt leseår og jeg kommer nok til å prøve å begynne året på best mulig måte. Jeg skal sette meg et lesemål for året og lese så mye jeg klarer. Helst vil jeg komme meg gjennom 8-10 bøker i løpet av januar, men vi får se, det kommer litt an på hvor mye tid jeg har til å lese, selvfølgelig.

Les mer: Bøkene jeg leste i november

Hva leste du i desember?

Legg igjen en kommentar