Boksnakk

Lesemål for 2018

lesemål for 2018

 • Lese minst 80 bøker totalt.
 • Fullføre leseutfordringen.
 • Lese 2 bøker fra hver av disse verdensdelene: Afrika, Asia og Sør-Amerika.
 • Lese 3 favorittbøker på nytt.
 • Lese minst 30 bøker fra egen hylle.

Siden 2017 var et veldig godt leseår, kjenner jeg veldig på presset om å fortsette den gode flyten inn i 2018. Selv om jeg leste over hundre bøker i fjor, velger jeg å sette meg et mål på «bare» 80 bøker i år. Det handler rett og slett om at jeg håper jeg ikke får like mye lesetid dette året. Jeg håper jeg etter hvert kommer meg ut i full jobb og da blir det selvfølgelig mindre lesetid. I tillegg til målet på antall bøker har jeg som dere ser satt meg mål om å lese mer variert. Jeg vil lese bøker fra andre steder enn det jeg vanligvis holder meg til. Jeg har også lyst til å lese flest mulig bøker fra egen hylle, akkurat nå har jeg altfor mange bøker som står ulest.

Hva er dine lesemål for 2018?

2 Comments

 • Reply

  Tine Sundal

  januar 2, 2018

  Godt nyttår Julie!
  Kjekt å se hva lesemålene dine er, å kunne plukke bøker fra egen hylle er et luxusproblem 🙂
  Jeg har ikke andre lesemål enn å lese mindre, og komme meg gjennom flere av Knut Hamsun sine bøker (fikk hans samlede til jul i 2016)
  Lykke til med året vi er inne i!

  • Reply

   jesandsnes@gmail.com

   januar 4, 2018

   Godt nyttår!
   Det har du absolutt rett i, det er virkelig et luksusproblem! Nå som jeg har blitt flinkere til å ikke kjøpe flere bøker enn jeg leser, skal jeg nok endelig klare å begynne å lese meg ordentlig gjennom hyllene mine 🙂
   Det er gode lesemål det også! Kos deg med Hamsun 🙂

Legg igjen en kommentar